Bouwsteentjes.info

Bouwsteentjes.info is een website die in september 2014 gelanceerd is en sindsdien is uitgegroeid tot de grootste LEGO fan- en nieuwswebsite van de Benelux. Bouwsteentjes.info is de plek waar Nederlandstalige LEGO fans het laatste nieuws, de beste reviews, aantrekkelijke aanbiedingen, verbluffende MOC's en onweerstaanbare winacties kunnen vinden. En het mooie is, dat je geen lid hoeft te zijn van een club om van deze voordelen te kunnen genieten. Alles is gratis en voor niets beschikbaar op de website van Bouwsteentjes.info.

Op de website van Bouwsteentjes.info kun je het laatste nieuws over LEGO lezen, zoals nieuwe sets, aankomende releases en updates over de LEGO-wereld. Ook kun je de beste reviews lezen over de nieuwste sets, zodat je een goed beeld krijgt van de kwaliteit en de inhoud van de set voordat je hem koopt. Bovendien zijn er regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen te vinden, zodat je je verzameling kunt uitbreiden tegen een scherpe prijs.

Naast het nieuws, de reviews en de aanbiedingen, kun je ook verbluffende MOC's (My Own Creation) bekijken op de website van Bouwsteentjes.info. Deze MOC's zijn gebouwd door enthousiaste LEGO-fans en geven een unieke kijk op wat je allemaal kunt maken met LEGO-steentjes. Er zijn bijvoorbeeld MOC's van gebouwen, voertuigen, maar ook hele landschappen en zelfs geanimeerde scenes. Het is een echte inspiratiebron voor iedereen die graag met LEGO speelt.

En als laatste, maar zeker niet minder belangrijk, zijn er regelmatig onweerstaanbare winacties te vinden op de website van Bouwsteentjes.info. Hiermee kun je bijvoorbeeld een complete set of een aantal losse steentjes winnen, of zelfs een exclusieve set die niet in de winkel te koop is. Dit maakt het nog leuker om de website te bezoeken en mee te doen aan de winacties.

In samenvatting is Bouwsteentjes.info de plek waar je het laatste LEGO nieuws, de beste reviews, aantrekkelijke aanbiedingen, verbluffende MOC's en onweerstaanbare winacties kunt vinden.


Bouwsteentjes.info Reviews

Bezoek Bouwsteentjes.info

Schrijf een review